петък, 9 август 2013 г.

Мъфини и палачинки/Muffins and pancakes

Продължавам с мъфините :)
    Този път първите са диетични, макар в моя случай да са си с обикновено бяло брашно и обикновена бяла захар (а не както е в рецептата). Все пак има и фини овесени ядки в тях, така че да кажем, че са малко по диетични от другите. Рецептата можете да видите тук.
   Вторият вид мъфини са с банани. Рецептата можете да видите тук. Единствената добавка извън рецептата, която си позволих да сложа е есенция Ром.
   Преди време бях правила ето тази страничка с рецепта за Американски палачинки.
Този път ще видите как изглеждат моите палачинки, направени по тази рецепта. Едно уточнение - солта в рецепта според мен е доста, така че аз не слагам толкова.
   Снимането на храна за сега не ми се отдава особено. Старая се да се уча от напредналите в този занаят, но като нямам почти никакви фонове и допълнителни елементи, не ми се получава това което искам. Няма да обсъждам това, че фотоапарата ми не е дори полупрофесионален, въпреки това аз съм си доволна от него.
Стига съм бръщолевила, желая ви прохладни и усмихнати августови дни!

1 коментар:

Ne11 каза...

Ах! Банани!!! Любимите ми, веднага след лимоновите :) Ще ми се да бях в по-добри отношения с фурната :/ Но може би ще успея да изнудя някого да се заеме вместо мен, а аз да се заема с дегустацията ^^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...