сряда, 1 февруари 2012 г.

Irena's creations - Blogoversary

Неусетно изминаха цели 2 години откакто създадох своя блог.
 Искам да благодаря на всички вас, които отделяте от времето си, за да разгледате какво съм сътворила и да ми оставите коментар!
Имам желание да зарадвам някой от вас - моите блог приятели и по този случай реших , че няма да е лошо да дам подаръче послучай годишнината на блога ми.
Подаръчето ще бъде изненада, ще подскажа само, че ще бъдат нещица за творене.
Имате възможност до 10.02.2012г. включително да се запишете с коментар под тази публикация.
Ще избера някого на случаен принцип на 11.02.12г.

27 коментара:

Donika каза...

Честит рожден ден Рени:-), радвам се на всяка твоя публикация и на всичко което правиш!Продължавай напред и твори окрилена все така вдъхновено!

Анонимен каза...

Пу, първа да се разпиша :-) Иренка, честит блогорожден ден :-) Желая ти неспирно вдъхновение, още много реализирани идеи и повече време за любимото хоби.

Esi каза...

Честит втори рожден ден на блога ти! Пожелавам ти още много публикации и много нови последователи, както и свободно време, за да реализираш идеите си.

Katya Kovacheva каза...

Честит втори блогорожден ден, Иренка! Пожелавам да си винаги вдъхновена и окрилена, за да създаваш още много красоти; да имаш достатъчно свободно време, за любимото хоби и да празнуваш още много блого-рожденни дни, с още повече последователи и приятели!

Veselina каза...

Честит рожден ден на блога, Иренка! Да се множат красотите, които създаваш и последователите, които да им се радват!

Lionelsa каза...

Честит втори рожден ден!Пожелавам ти много вдъхновение и безброй нови творби, с които да ни радваш. Радвам се, че съм част от твоя творчески свят.

Deni каза...

Честит рожден ден на блога ти Иренка!Харесвам изчистения и семпъл стил, с който се отличават творенията ти!Бъди все така креативна, радвай почитателите си с още много нови идеи и най-важното-бъди здрава!

Addii каза...

Честита втора блог годинка.Много творческо вдъхновение за да твориш още повече красоти.

Miss Emerald каза...

Иренка, честит рожден ден на твоето местенце! Нека още много години да продължаваш да го изпълваш с красиви творби!

Petrа каза...

Честит рожден ден на блога!
Желая ти основно здраве! И много, много време и възможности за творене! Ти си човек с много креативни идеи - продължавай в същия дух! Поздрави! :)

unicorn каза...

Рени честит блогорожден ден!Още много красоти да покажеш тук:))))Радвай се на хобито си и прави всичко с любов и усмивка както до сега:)))

Green-Eyed Girl каза...

Рени, честит блогорожден ден! Пожелавам ти вдъхновението никога да не те напуска и да продължаваш да твориш с все същия неспиращ ентусиазъм :))

kami_bonbona каза...

Рени честит празник и от мен.Желая ти всичко най-хубаво.Аз продължавам да се отбивам с огромно удоволствие при теб :)

Le каза...

Честита блогодишнина, Ренка! Пожелавам ти все по-често да споделящ тук своите разнородни таланти, много повече последаватели и добри коментари!

Приказната Фея каза...

Честита втора годинка и от мен, Рени! Много неща се изписаха и пожелаха :) Аз също ти пожелавам да имаш още по-голямо творческо вдъхновение, както и двойно повече последователи на твоя блог!!!

BEARKIS каза...

Не съм забравила първата покана за приятелство,беше от теб...!Честитка,Рени и мноого вдъхновение напред!:)))

I Love Making Things каза...

Харесвам творенията ти и често ме пленяват идеите ти. Продължавайте все така ти и твоя блог да ни показвате красиви неща :) Честит празник и на двама ви :Р.

krechi каза...

Честит Блогов Рожден ден! Две години- кога изминаха :)...
Пожелавам ти все така да си креативна и да се вдъхновяваш от всичко!

Valentina каза...

Честит рожден ден на твоя блог Иренка!Продължавай винаги с вдъхновение да твориш красоти!

Vital Statistix каза...

Честит рожден ден! Пожелавам ти още много ползотворни и творчески рождени дни. Нека вдъхновението никога не те напуска :) @>-/---

Vital Statistix каза...

Поради МАЛОУМНИЯТ код на повечето google базирани приложения и моите две леви ръце коментара ми бе повторен повече от един път. За което се извинявам искрено. Надявам се да има някакъв по-интелигентен начин да бъдат премахнати повторенията. Извинявам се отново!

Maria Tchotcheva каза...

Честит Празник, Иренка! Желая ти здраве, радост, много усмивки и безброй успехи във всичко, което правиш!

Neli каза...

Честит втори рожден ден на блога ти Рени! Желая ти много успехи, творчески и житейски!

Dani каза...

Честит празник Рени! Наистина много неусетно мина времето. Ти беше една от първите, която ме приветства в блог-пространството. Нека усмивката ти винаги да е на лицето ти и да усмихваш приятелите, които топлят сърцето ти! Много късмет с бъдещите ти проекти и много творчески успехи! Продължавай да ни радваш с творенията си!

daisy каза...

Честит втори рожден ден на твоя блог! Дано новата година бъде много успешна за теб! Пък и аз да се запиша за наградата ;)

Анонимен каза...

честит рожден и от мен !!! с пожелание за още много творческо вдъхновение и още много красоти на които ние да се радваме !

Мадагаскар каза...

благодаря че споделяш тук с всички нас - продължавай така, поздрави и до скоро

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...