неделя, 4 декември 2011 г.

Christmas cards 2011

Здравейте, тъй като имах известно свободно време тези дни, направих още някоя коледна картичка.
Първо направих тези малки картички, които са с размер 7,4 x 7,2 см:
 След това направих отново картички с играчки от бирен картон и залепена върху тях част от салфетка.
Този малък венец ( диаметъра му е 9 см) го бях правила сигурно преди месец, но бях забравила да го снимам:
Желая ви хубав остатък от днешния почивен ден!

20 коментара:

Miss Emerald каза...

Красота, красота, красота! И малките картички са тооооолкова сладурски, идва ми да ги гушна! Следващите пък отново ме пленяват със семплост и все пак, носят в себе си много празничност и настроение! А този тоооооолкова нежен венец още веднъж ме накара да ахна! Страхотен е!
Моля те, сподели откъде взимаш бирен картон и точно така ли трябва си го поискам? Много ми харесва ефекта с него!

Addii каза...

Чудесни са всички!Семпли и красиви!

BEARKIS каза...

Ренка,мноооого приятна изненада!!!Чудни творения,обичам мини нещата ти!!!Браво!

Unknown каза...

Невероятни неща :) Много ми харесаха малките картички, супер сладурски с този мечок :)

mimimira каза...

Всички са страхотни, но малките са много сладки!

Познавате ме като "Точица", "щурчо", "Елфи", "КрасИва" или може би не ме познавате? каза...

Прeлестни малки картички, които носят толкова топлина..
Следя блога ти с огромена наслада и всеки път се зареждам положително от твоите семпли и много красиви картички.
Заповядай в моя нов хоби блог, за да си получиш наградката от мен.

Поли каза...

Малките картички са такива сладурчета с тези мечовци! С какво изрязваш формите от бирения картон?

Mila каза...

Иренка, много сладурски са всичките, изчистени и весели :)

Maria Tchotcheva каза...

Страхотни са! Толкова са свежи и красиви!

Donika каза...

Рени, видях ги и във Facebook,но дойдох и тук да им се порадвам. Много са сладурски. Може би защото съм на такава тема- но венчето ме впечатли много! Прекрасно свършена работа !

Ранни за записвания 2012 Гърция каза...

страхотни картички, много ми харесват, весела коледа на всички

червено вино каза...

Картичките с мечето са много сладки. Тах неразбрах как точно си ги направила, но са великолепни! Много ми харесаха и тези с елхичката - весели и с настроение! По принцип се възхищавам много на хора като теб с въображение, търпение и сръчни ръчички, които създават такива красоти :)

почивка малдиви каза...

Поздравления и от мен получаваш, награда голяма заслужаваш! Така се вдъхнових от от тези мечоци, че ме изби на рима :) Чудесни картички! И аз искам да изразя моето възхищение. Като гледам колко почитатели имаш (включително и мен) може да спретнеш един курс "ръчна изработка на уникални красотички" :) Това е само предложение...

Irena каза...

Много благодаря на всички за милите думи :)
По отношение на последния коментар и предложението да направя курс, много благодаря за него, но на този етап мисля че не мога да го реализирам.
Живот и здраве някой ден, може би :)

дайвинг сипадан каза...

Поздравления за красивите коледни картички, носят много настроение.

туроператори каза...

Най-искрени поздравления за разкошните картички, които сте направили.Вижда се, че имате талант и огромно желание да творите и да радвате хората с тях. В повечето случаи един подарък винаги има картичка, който чете с огромно желание и виждайки и знаейки, че са собственоръчно направени ти става още по мило и драго.Коледа и Нова година са едни прекрасни празници,чакаме ги с нетърпение.Дядо Коледа е направен много добре, усмихнат с красиви цветове на картичките.

парфюм каза...

Напоследък чувам непрекъснато, че лепят разни салфетки върху бутилки или разни пана за стените. Виждала съм ги и стават идеални.Никога не бих познала, че това е от салфетка.Но за картички до сега не бях виждала и дори не се бях и сещала.Поздравление станали са страхотни.Предполагам и бързо стават готови стига да залепиш правилно салфетката да не се размажат картинките й.Ще опитам и аз, любопитно ми е да видя какво ще се получи и ако станат така Коледни и моите тази година ням,а да купувам картички, а....салфетки хахах Ако имаш още такива творения ще се радваме и тях да споделиш с нас.

круизи каза...

Това било салфетка лол, браво много добре е станала и аз същи не бих познала. Изглежда като рисунка. Това е страхотно изкуство,което владееш и продължавай да се развиваш в тази насока.Изкуството ти идва от вътре всички го виждаме и на такива хора трябва да се прави път.Хората на изкуството са на изчезване. Всеки се е вглъбил в ежедневието в компютърните технологии понеже вижда, че там са парите, но трябва да има малко изкуство и да се придаде цвят на живота.Продължавай да споделяш с нас.

екскурзии карнавал Венеция каза...

От салфетки могат да се направят какви ли не произведения. Даже си има и име този вид изкуство. Виждала съм как слагат и на разни съдове, като едноцветна чиния или чаша и я превръщат в съвсем пъстра и шарена от която да ти остави още по голямо удоволствие да се храниш. Благодаря за хубавите снимки, много е мило мечето особено където слага Коледната звезда на елхичката. НАИСТИНА допринася за едно по коледно настроение.

дайвинг сипадан каза...

Много се радвам че има хора,които продължават да творят със собствените си неща, продукти,които няма от къде да си купиш иначе.Това ги прави още по скъпи и ценни не само в парична стойност но и като мил жест ако решиш да подариш на някого или когато получиш такава картичка с послание специално за теб написано на ръка.Тази картичка с камбанката е страхотна дали може да си поръчам или просто сте ги качили да ги гледаме, Имате голям талант и търпение с голямо въображение за подобни неща поздравления.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...