петък, 2 ноември 2012 г.

Книжка с пожелания/Book of wishes

Здравейте,
днес ще ви покажа поредната книжка с пожелания, която направих по поръчка за първа годишнина от сватба. За завършеност на книжката разбира се тя е сложена в ръчно направена кутийка:
В книжката текста е разположен на десните страници, а на част от левите има печатчета и няколко снимки. Показала съм само една от снимките вътре в книжката, но мисля че е достатъчна, тъй като печатчетата съм ги показвала в другите публикации на предишните книжки
Между другото, когато направих първата книжка нямах идея, че толкова много ще се хареса този начин на поднасяне на пожелания. Естествено радостна съм, че това все пак е факт.
Желая на всички ви хубави почивни дни!

3 коментара:

Hristovica каза...

Ренка, много е красиво албумчето ти! Изключително нежно и романтично. Сигурна съм,че много ще разчувства получателя му. Браво :о)

Veselina каза...

Много оригинално решение, наистина, за поднасяне на пожелания! Присъства елементът на изненадата какво точно ще прочетеш на следващата страничка. Поздравления и от мен за чудесната книжка!

Miss Emerald каза...

Няма как нещо толкова красиво и идейно да не се хареса! Поздравления не само за красивото албумче, но и за прекрасната и ефектна кутийка! Невероятен спомен ще остане!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...