понеделник, 14 май 2012 г.

Booklet full of wishes

Здравейте, скъпи блог приятели.
Пак посъбрах нещица за показване, сега тъкмо се замислих в какъв ред да ви ги представя и реших да е по реда на събитията за които са предназначени.
В такъв случай днес ще видите една малка книжка пълна с пожелания, която направих за моя скъп любим, който днес има рожден ден (всъщност имаше преди около 2 седмици, но публикувам със задна дата).
Книжката е направена по урок на Splitcoaststampers, като аз съм ползвала най вече начина на направа на основната част на книжката, самото рязане и сгъване.
Идеята за книжката ми беше от едната страна да използвам печатче, а от другата като използвам тематиката на печатчето да измисля някакво пожелание свързано с него. На всяко печатче отстрани си позволих да му нарисувам нещичко допълнително.
Самата книжка я бях сложила в една кутийка на която сложих панделка.
Начина на направа на панделката ми показа една моя прителка - Дани Николова, която има магазин за опаковане на подаръци в Пловдив (нейните панделки са къде къде по хубави, а и са повечето пъти направени от текстил, за разлика от моя опит за направа на панделка).

2 коментара:

Miss Emerald каза...

УНИКАЛНО! Толкова много да ми хареса, че сигурно ще се връщам пак при теб, за да го разглеждам! Панделката е страхотна!

Unknown каза...

Страхотна идея :) Браво :) Пожеланията са много оригинални и си пасват 100% с картинките :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...